Krsna, kaiken ilon lähde, osa 1

29,90 

Krsna-kirja 1.osa on jo aikaa sitten loppuunmyyty (1. painos on vuodelta 1986), mutta kaupassamme on vielä muutamia keräilyharvinaisuuksia myytävänä.

Krsna, kaiken ilon lähde on yhteenveto Srimad-Bhagavatamin luottamuksellisimmasta osasta, ja sen lukijalle avautuu mahdollisuus saada makua katoavaisen maailman tuolla puolen olevasta tiedosta ja ilosta.Kirjan Krsna, kaiken ilon lähde, on laatinut His Divine Grace A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada, meidän aikamme huomattavin alkuperäisen Veeda-viisauden opettaja.

“Kuun nousu kasvatti Krsnan toivetta tanssia gopi-tyttöjen kanssa. Metsät olivat tulvillaan tuoksuvia kukkia, ja ilmapiiri oli hilpeä ja vilvoittava. Kun Krsna alkoi soittamaan huiluaan, kaikki Vrindavanan gopit lumoutuivat sen äänestä. Nousevan täysikuun, punertavan horisontin, tyynen ja virvoittavan ilmapiirin sekä vastapuhjenneiden kukkien vuoksi heidän viehtymyksensä huilun ääneen voimistui tuhatkertaiseksi. Kaikki gopit olivat luonnostaan hyvin ihastuneita Krsnan kauneuteen, ja kuullessaan Hänen huilunsa äänen he täyttyivät toiveesta ilahduttaa Häntä.”

  • Alkuperäisteos:
    ‘KRSNA, The Supreme Personality of Godhead, Volume One’ (1970)

Saatavilla myös 2. osa:

4 varastossa

Osasto: