Vaishnava-kalenteri 2023

10,00 

Bhagavad-gitan säkeistä ja maalauksista koostuva seinäkalenteri vuodelle 2023 sisältää Suomen juhlapyhien lisäksi myös vaishnava-kalenterin merkkipäivät. Näin pysyt aina ajan hermolla!

Bhagavad-gita, kuten se on on yksi luetuimmista eepoksista. Tämä 5000 vuotta sitten kirjoitettu Krishnan ja Arjunan välinen keskustelu Kuruksetran taistelukentällä herättää yhä edelleen vahvoja tunteita ja oivalluksia, sekä hätkähdyttää ajankohtaisuudellaan. Tämän vuoden kalenterissa Bhagavad-gitan kuvituskuvien rinnalle on kiteytetty kuvasta kertova säe ja kommentaari, jonka on puhunut Srila Prabhupada. Näin joka kuukausi voit syventää ymmärrystäsi Gitasta, ja kuin ohimennen kuulla sen viestin.

Enää ei ekadasit livahda sivu suun, tiedät milloin kuu on uusi ja täysi, et joudu palaamaan tyhjin käsin kaupan ovelta helatorstaina, ja tiedät milloin jättää töihin lomapäiväpyyntö, kun Krishnan synttärit on kuitenkin taas keskellä viikkoa. Pääset myös pätemään ystävillesi mitä merkittävimmillä nippelitiedoilla, kuten milloin on Jahnu Saptami, sekä voit vuoden mittaan ottaa selvää keitä nämä kaikki pyhimykset oikein ovat, joiden nimet täyttävät kalenterini, ja inspiroitua heidän elämäntarinoistaan.

Jokaisesta juhlapäivästä löytyy myös kirjoitus bhakti-blogista, kirjoita vain päivän nimi sivujen alalaidan hakukenttään, ja tiedät mistä on kyse.

Kuvaus

Kalenterisivulla on myös ruudukossa mukavasti tilaa omille merkinnöille, sekä lopussa yksi kokonainen sivu omille muistiinpanoille. Kun vuosi on päättynyt, voit ottaa talteen lempikuvasi ja vaikka kehystää ne.

Koko: A4, eli niin kuvat kuin kalenterisivutkin ovat kummatkin 30 cm x 21 cm.