Vaishnava-kalenteri 2024

20,00 

Tämän ISKCON Suomessa 40-vuotta juhlakalenterin myötä kuulet tiivistetysti Krishna-liikkeen historiasta Suomessa, aina 1980-luvulta nykyhetkeen. Suomalaisten pyhäpäivien lisäksi kalenteriin on merkattu ekadasi-paastopäivät, kuun liikkeet, sekä Hare Krishnojen juhla- ja merkkipäivät. Näin pysyt aina ajan hermolla!

Enää ei ekadasit livahda sivu suun, tiedät milloin kuu on uusi ja täysi, et joudu palaamaan tyhjin käsin kaupan ovelta helatorstaina, ja tiedät milloin jättää töihin lomapäiväpyyntö, kun Krishnan synttärit on kuitenkin taas keskellä viikkoa. Pääset myös pätemään ystävillesi mitä merkittävimmillä nippelitiedoilla, kuten milloin on Jahnu Saptami, sekä voit vuoden mittaan ottaa selvää keitä nämä kaikki pyhimykset oikein ovat, joiden nimet täyttävät kalenterini, ja inspiroitua heidän elämäntarinoistaan.

Jokaisesta juhlapäivästä löytyy myös kirjoitus bhakti-blogista, kirjoita vain päivän nimi sivujen alalaidan hakukenttään, ja tiedät mistä on kyse.

Kuvaus

Kalenterisivulla on myös ruudukossa mukavasti tilaa omille merkinnöille, sekä lopussa yksi kokonainen sivu omille muistiinpanoille. Kuvitukseksi tulee valokuvia menneiltä vuosilta! 😊

Koko: A4, eli niin kuvat kuin kalenterisivutkin ovat kummatkin 30 cm x 21 cm.