Bhagavad Gita – 10 kirjan paketti

50,00 

10 Bhagavad Gitaa sisältävä kirjapakkaus

5000 vuotta sitten Intiassa, Kuruksetran sodan kynnyksellä, Arjuna tiedusteli ystävältään Krishnalta elämän tarkoituksesta. Tuo keskustelu ikuistettiin Bhagavad-gitaksi, jota myös kutsutaan Veda-tiedon helmeksi ja pidetään kaikkien vedojen opetusten kermana.

Tämä englanninkielinen alkuperäispainoksen (1972) pehmeäkantinen taskumalli Bhagavad Gitasta sisältää yhteensä 49 upeaa maalausta kirjan eri aiheista.

3 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Bhagavad-gita tuo idän ikivanhan viisauden helposti ymmärrettävässä muodossa askel askeleelta lähemmäksi. Se sisältää alkuperäiset runolliset sanskritinkieliset säkeet translitterointeineen ja käännöksineen, sekä merkitykset, joissa Srila Prabhupada on laatinut kommentaarit yhdessä vaishnava-acaryoiden kanssa valottamaan tapahtumien kulkua ja syvempää luonnetta. Bhagavad-gita on erityinen – muut pyhät tekstit kertovat Jumalasta, mutta Bhagavad-gitassa Jumala itse kertoo itsestään ja luomastaan maailmankaikkeudesta ja sen ominaisuuksista. Lukija voi oppia ymmärtämään itseään, Jumalaa ja luontoa ja aineen ja hengen eroavaisuuksia. Bhagavad-gita kuvailee mm. joogan eri teitä, ihmisluonnetta, aineen eri olemuspuolia, ikuista sielua ja mielen psykologiaa.