Elämän tiede

25,90 

Elämän tiede on jo aikaa sitten loppuunmyyty (1. painos on vuodelta 1989), mutta kaupassamme on muutamia keräilyharvinaisuuksia myytävänä.

Elämä saa alkunsa elämästä

Srila Prabhupadalla ja hänen oppilaillaan oli tapana joka aamu käydä reippaalla kävelyllä. Tuolloin he lausuivat helmillään Hare Krishna-mantraa tai keskustelivat filosofiasta. Monesti oppilaat esittivät ateistin, tiedemiehen tai jonkun muun uskonnon edustajaa ja argumentoivat Srila Prabhupadan kanssa. Tässä kirjassa on talletettu yhteensä kuudeltatoista aamulta näitä eläväisiä keskusteluja. Lisäksi kirja sisältää teokset ‘Ajan ja paikan tuolla puolen’ sekä ‘Täydellisiä kysymyksiä, täydellisiä vastauksia’.

“Tätä yksilösielua ei voida säekeä, polttaa tai kuivattaa. Se on ikuinen, kaikkialla läsnä oleva, muuttumatin ja iäti sama.”

Elämän tiede on haaste nykyajan elämänkatsomukselle. Se vie lukijansa mukaan mielenkiintoisiin keskusteluihin jälleensyntymästä, kasvissyönnistä, tiedemiesten teorioista ja ihmiselämän tarkoituksesta. Se esittää uudenlaisen vastauksen elämän peruskysymyksiin.

  • Alkuperäisteokset:
    ‘Life Comes From Life’ (1978)
    ‘Easy Journey to Other Planets’ (1970)
    ‘Perfect Questions – Perfect Answers’ (1977)

18 varastossa

Osasto: