Kuusenpihka- & tervasalva TARJOUS

25,00 

ässä kimppatuotteessa on yksi kumpaakin Gopalan kuusenpihkasalvaa – tervan kanssa ja ilman. Etkö tiedä kumpi olisi mieluisampi sinun käyttöösi? Tutustu tässä molempiin. 🙂

Kuusenpihkasalva on antiseptinen, antibakteerinen ja tulehduksia ehkäisevä perinteinen ja tehokas parannusvoide kaikkiin iholla ilmentyviin ongelmiin. Ihottumat, kutinat, sieni-infektiot, haavat, halkeilevat kynsinauhat, kuivat kantapäät, syylät, atooppinen ihottuma, itikanpistot ja lihasjännitykset saavat kyytiä, kun sivelet ihollesi kuusenpihkasalvaa.  Ei riskiä samanaikaisessa käytössä muiden lääkkeiden kanssa. Sopii hyvin myös lapsille ja eläimille.

Kuusenpihkatervasalva sisältää mehiläisvahaa, auringonkukkaöljyä ja samoilemalla kerättyä kuusenpihkaa sekä tietenkin tervan ‘kermaa’, eli pikiöljyä. Terva auttaa erityisesti kutiseviin ihottumiin ja rauhoittaa myös voimakkaalla tuoksullaan. Pikiöljy on kuusenpihkan ohella perinteinen ihonhoidossa, ja Kuusenpihkatervasalva soveltuu erinomaisesti myös lemmikkien hoivaamiseen, koska terva ei maistu hyvälle karvakaverien suussa.

Gopalan Kuusenpihkasalva sisältää: 20% kuusenpihkaa, 19% mehiläisvahaa, 1% propolista ja loput auringonkukkaöljyä.

Gopalan Kuusenpihkatervasalva sisältää noin 20 % pihkaa, suunnilleen saman verran mehiläisvahaa ja reilun lorauksen pikiöljyä, auringonkukkaöljyä sekä 1 % propolista.