Sitruuna-inkivääri & hunaja 130g

5,50 

Koukuttavan herkullinen terveyspommi!

Uusi makuhunajamme Sitruuna-Inkivääri on hyvän olon pyhä kolminaisuus! Herkullinen helpotus flunssasesonkina, gourmet-kokkailujen puuttuva pala ja oivallinen mielen piristäjä. Tutkitusti vastustuskykyä parantava inkivääri lämmittää, sitruunasta saa runsaasti c-vitamiinia, ja hunajaa on kautta aikojen käytetty yskänlääkkeenä – perinteisesti näitä kolmea onkin käytetty flunssan hoitoon. Tästä hunajasta voi tehdä hyvän juoman sekoittamalla sitä lämpöiseen veteen. Tuoretta inkivääriä sisältävässä Sitruuna-Inkiväärihunajassa inkivääri ja sitruuna ovat sopivassa balanssissa, inkivääri maistuu sopivasti eikä liikaa. Inkiväärihunajamme sitten onkin vahvaakin vahvempaa. Myös pelkkä Sitruunahunaja löytyy yksittäin. Tutustu myös tarjoukseemme 4 Makuhunajan omavalinta.

Koemaistajien kommentteja:
”Ensin on viehkeä makoisa sitruunainen suussasulavuus, ja sitten pienesti räjähtää ylläri-inkivääri, joka jää viipyilemään ja virkistämään!”

”Tulisuutta on passelisti.”

“Super-herkullista!!!”

Sisältää: hunaja, inkivääri, sitruunaöljy

Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita eikä sokeria.

P.S. Olemme postittaneet hunajaamme jo monen vuoden ajan, ja pakkaamme ne huolellisesti, joten ne ovatkin aina saapuneet hyvin ja ehjinä perille.

Saattaisit olla kiinnostunut myös tarjouksesta: 4 Makuhunajan omavalinta

Osasto: