‘Veda’ tarkoittaa tietoa

Sanskritinkielinen Veda-kirjallisuus on hyvin kattava, ja se onkin jaettu moniin eri alaryhmiin, jotka kertovat eri tieteistä, kuten matematiikasta, arkkitehtuurista, astronomiasta, sotilastieteistä, politiikasta, lääkinnästä ja jopa ruokavaliosta.
Aivan kuten minkä tahansa teknisen laitteen mukana tulee käyttöohjeet, ovat Vedat tämän aineellisen maailman käyttöohjeet, jotka opettavat meille elämän tarkoituksesta, ja varoittavat meitä olemaan sotkeutumatta syvemmälle sen monimutkaisiin lakeihin.
Vedojen päämääränä on vapauttaa lukijansa aineen kahleista ja johdattaa hänet takaisin alkuperäiseen henkiseen onnelliseen olemukseensa. Koska Vedat ovat niin laajat ja vaikeaselkoiset, ne kertovat itsekin mitkä osiot ovat opeiltaan tärkeimmät:
 
“-Tämä Srimad Bhagavatam on tarkoitettu kaikkien ihmisten lopulliseksi parhaaksi, ja se on täydellisen menestyksekäs, täydellisen autuas ja kaikissa suhteissa täydellinen. ” (SB 1.3.40)
 
Koska kenellä on aikaa lukea ja opiskella kaikki Vedat? Jo 12-osaisessa Srimad Bhagavatamissa vierähtää hyvä tovi.
 
Kyseistä mittaamattoman arvokasta suomennettua kirjasarjaa on rajallinen määrä jäljellä! 😱😁👉 https://www.bhakti.fi/tuote/sb/