Bhaktat voivat antaa Krishnan rakastamisen kypsän hedelmän

”Hän, joka oli ennen antelias paimenpoika, on nyt ilmestynyt Mahesa Panditana. Rakkauden hurmiossa hän tanssii hullun lailla, aivan kuin rummun rytmistä huumaantuneena.” Caitanya Caritamrita Adi-lila 11.32
Mahesa Pandita on Sri Nityanandan seuralainen, ja oli läsnä Panihatin cida-dahi-festivaalissa, jossa syötiin loputon määrä makeaa jugurtti-riisi-banaani-herkkua ja pidettiin hurjia kirtanoita.
🤩🙏🥁🎷
Uddharana Datta Thakura asui Saptagramassa, Bengalissa. Hän varttui varakkaassa kultakauppiaiden perheessä, ja myöhemmin avioitui ja työskenteli valtion ministerinä.
Krishna Dasa Kaviraja (Caitanya Caritamritan kirjoittaja/kokoaja) ylisti Uddharana Datta Thakuraa seuraavanlaisesti: ”Edistynyt Herra Nityanandan bhakta, joka palvoi Häntä kaikin tavoin.”
🙏🥰🎩🌟🏆💰🪔
Sen jälkeen hän ylistää kaikkia Sri Nityananda Prabhun palvojia: ”Ei voida laskea kaikkia Nityananda Prabhun lukemattomia seuraajia. Olen maininnut heistä muutaman vain omaksi puhdistuksekseni. Herra Nityanandan puun oksina nämä ikuiset seuralaiset ovat täynnä Krishna-preman (Jumalan rakastamisen) kypsiä hedelmiä. He antoivat nämä hedelmät kaikille, tulvauttaen heidät Jumalan puhtaalla rakkaudella. Näillä bhaktoilla on rajaton kyky antaa ikuista järkkymätöntä rakkautta Krishnaa kohtaan. He voivat tarjota kenelle tahansa Krishna-preman.
😍♥️🕉
Eli tänään vaishnava-kalenterin mukaan on Sri Mahesa Panditan ja Uddharana Datta Thakuran katoamispäivä. Hare Krishna!

Leave a Comment