Advaitaa rakkaudella muistaen

Hänen pyhyytensä Advaita Caran Prabhu on jättänyt kehonsa. Hän palveli Gaura-Nitaita Helsingissä monien vuosien ajan rakastavasti, erityisesti omistautuen harinama-palvelukseen, eli Krishnan pyhien nimien laulamiseen kadulla.

Advaita oli aina innokas laulamaan Hare Krishna-mantraa, ja osasi sukeltaa syvälle pyhän nimen aaltojen lumoihin pitkillä kirtanoillaan. Monesti hän kutsui bhaktoja kanssaan kadulle laulamaan, ja vaikkei kukaan päässyt mukaan, niin hän meni silti. Kitarallaan ja huuliharpullaan hän ilahdutti monia ohikulkijoita, sekä antoi heidän sielulleen jotain ikuista maistettavaa maha-mantran muodossa.

Olemme surullisia, ettemme voi enää yhdessä Advaitan kanssa laulaa maha-mantraa, mutta iloisia, sillä tiedämme että hänen antaumuksellinen palveluksensa oli menestys, ja hän on nyt mennyt eteenpäin Krishnatietoisuuden polulla.

Kiitos Advaita kaikesta pyyteettömästä palveluksestasi, jotka aina hyvillä mielin kiitollisena teit. Keitit erinomaista prasadaa (muistan ikuisesti sen pitsan, jossa juusto muodostaa ainesosista 2/3), hävitit kokonaisia tiskivuoria, kutsuit ihmisiä kadulla tulemaan tutustumaan Krishnaan, sekä autoit bhaktoja missä he milloinkin apua tarvitsivat, oli se sitten temppelin siivoamista, auton pakkaamista tai kaupassa käymistä. Riveihimme on jäänyt korvaamaton aukko, nyt kun sinä et ole enää keskuudessamme.

Vaikka viimeisinä vuosinasi et enää kyennyt fyysisesti palvelemaan, pysyit uskollisena tukijana ja innokkaana kirtanistina loppuun asti. Otit turvaa Srila Prabhupadan kirjoista, ja osoitit esimerkilläsi kuinka yksinkertaista henkinen täydellistymä voi olla.

Tässä kuvia taannoisilta yhteisiltä hetkiltämme harinamoilta, Ratha-yatralta ja Food for life-ilmaisruokajakelu-tapahtumilta. Kaikki kunnia Advaita Caran Prabhulle, joka vaatimattomasti palveli kaikkia langenneita sieluja, vaishnavia sekä Sri Sri Gaura-Nitaita. Advaita Caran Prabhu Ki Jaya! Srila Prabhupada Ki Jaya!

Harinamalla Helsingissä

Bhaktat rakastivat Advaitan kirtanoita

Advaita jakaa ilmaiseksi rakkaudella leipomiaan keksejä.

“Tervetuloa temppelille, Sri Krishna Janmastami on tulossa!”

Food for Life ja harinama Lahdessa 2014

Harinamaa ja prasadan levitystä Summer Up-festivaaleilla Lahdessa – Advaita soitteli huuliharppua ja kitaraa.

Ratha-yatra Helsingissä

Advaita johtaa kirtanaa Ratha yatralla

Kaikki kunnia Advaita Caran Prabhulle, joka omisti elämänsä Srila Prabhupadan harinama sankirtan-liikkeelle!