Gauranga ja kultainen aikakausi

Olemme etuoikeutettuja kun saamme elää näin hienossa vaiheessa historiaa, nimittäin sinä aikakautena, jona Gauranga Mahaprabhu ilmestyi! 😍
Lukemattomat maailmankaikkeudet virtaavat Krishnasta laajentuneen Vishnun navasta, ja jokaisella maailmankaikkeudella on oma luojansa, Brahma.
Brahman päivässä on tuhansia eri aikakausien kiertoja, eli Satya-, Dvapara, Treta- ja Kaliyugia. Joka yö tapahtuu osittainen tuhoutuminen, ja aamulla Brahman luomistyö alkaa taas alusta.
Brahman elämä on onnellinen, sillä joka päivä Krishna ja Gauranga Mahaprabhu ilmestyvät – Brahman on näin helppo aina muistaa Krishna.
Mutta entäs me tavalliset ihmiset, joiden elämä on alkanut ja ohitse vain Brahman silmänräpäyksessä? Kuinka me voimme muistaa Krishnan?
 
Olemme äärimmäisen onnekkaita, että olemme syntyneet juuri tähän aikaan, jossa Krishnan ilmestymisestä on vain 5000 vuotta, ja Gauranga Mahaprabhusta vain 500 vuotta – ikuisuuden mittapuussa olemme käytännössä aikalaisia!
Gauranga Mahaprabhun leikit ovat edelleen käynnissä, ja voimme osallistua seuraamalla Hänen jalanjäljissään:
Laula Hare Krishna-mantraa, juhli bhaktojen kanssa, kuule Krishnasta, kerro muille Krishnasta, valmista, jaa ja syö prasadaa (Krishnalle tarjottua kasvisruokaa) ja ole nöyrä, sävyisä ja kärsivällinen. Näin voi aina muistaa Krishnan, ja olla sydänjuuriaan myöten onnellinen!
 
On uskomatonta ajatella, että olemme läsnä juuri tässä hetkessä, joka on niin kaunis – Kultainen aikakausi aukeaa silmiemme eteen. Meidän ei tarvitse muuta kuin jatkaa Srila Prabhupadan viitoittamaa tietä pitkin.