Image
15.8.2019


Herkkuja Balaramalle ja illaksi taiteiden yöhön

Balarama Purnimana pidimme vähän normaalia pidemmät aamuohjelmat, joissa lauloimme enemmän maha-mantraa ja luimme Caitanya Caritamrita-kirjasta Herra Nityananda Balaraman ihanuudesta. Kokkasimme oman Nityananda-Balaramamme iloksi aterian oman kasvimaan antimia käyttäen: Mangoldi-nauris-sukta, punajuuri-cacari, peruna-nauris-nokkos-muhennos, tomaatti-chutney, voissa kuullotetut vihreät pavut, kiinalaisittain maustettu veg-pulao (vihannesriisi), speltti-purit kermavaahdolla, porkkana-halva, sekä NAURISSALAATTI eli raakoja nauriinpalasia kulhossa. Hihihii. Illaksi matkasimme Helsinkiin taiteiden yöhön laulamaan kadulle yhdessä muiden bhaktojen kanssa Hare Krishna-mantraa.