Gopalalaakson puuhakas kevät

Gopalalaakson kevät on aina yhtä puuhakas, kuten tältä videolta tulet huomaamaan!

Kuitenkin aina jää myös aikaa musiikille ja kirtanalle. Töiden jälkeen on kiva käydä kävelemässä lähikukkulalla ja ihailla maisemia, myös lauman karvakorvat nauttivat tästä – erityisesti vuohet tykkäävät kisailla kukkulan kuningasta.

Kultainen puuhamies Alexander

Bhakta Alex edistää tehokkaasti monia keskeneräisiä projekteja vuosikymmenten kokemuksellaan, ja opettaa taitojaan eteenpäin Amala Bhaktalle, jonka herttaiset alttarihahmot vastaanottavat paljon herkullista prasadaa ja iloista laulantaa alttarilla.

Tulsipuita ja hedelmäpuita

Inna toi kaksi Tulasi-puuta kesää viettämään. Heini ja Kunjarani urakoivat hedelmäpuiden istutuksessa – jo yli 50! Mutta aivan varmoja ei olla siitä mitä ne ovat – kriikunoita, luumuja? Se jää nähtäväksi!

Talon maalausprojekti etenee

Tällä hetkellä Chris rapsuttaa pohjoisseinän vanhaa maalipintaa pois. Hitaasti mutta varmasti!

Jännittäviä uutisia lintubongareille

Gopalalaaksoon on pesiytynyt lehtopöllöpariskunta, ja heidän kaksi jälkeläistään rengastettiin, jotta voidaan seurata lehtopöllöjen liikehdintää ja elinreviirejä jatkossakin. Nämä kaverit pitävät “hyvää” huolta paikallisesta hiirikannasta!

Mansikkamaan laajennus

Kasvimaatalkoissa Joona uurasti mansikkamaan parissa, joka perustettiin vanhan ojan päälle täyttämällä se ensin sepelillä, sitten suodatinkankaalla, hiekkaisella lehmänlannalla ja lopulta mansikantaimilla. Tähän tulivat myös avuksi Amala ja Inna, joka on vanha mansikanviljelijä Suonenjoelta!

Harinam Sankirtan Ki Jaya!

Miikka kävi markkinoilla maistattamassa Gopalan fudgea Asikkalassa, ja sunnuntaina käytiin kaikki joukolla Lahden keskustassa harinamalla. Nektaria!