Caitanya Caritamrita kokoelma, 8 osaa

108,00 

Caitanya Caritamrta kokoelma sisältää koko kirjasarjan: 2-osaisen Adi-lilan, 4-osaisen Madhya-lilan ja 2-osaisen Antya-lilan eli yhteensä 8 kovakantista eeposta, joissa kuullaan kuinka Sri Krishna Caitanya ilmestyi, eli ja opetti. Kirjasarja sisältää monia viihdyttäviä kertomuksia, pyhiinvaelluskohteiden reittiohjeita, kuvauksia eri juhlista ja niiden ruokatarjoilusta sekä ennen kaikkea opitaan syvällistä bhakti-teologiaa, ja kuinka sitä eletään käytännössä.

5 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Sri Caitanya-caritamrta on historiikki Sri Krishna Caitanyan (Gauranga Mahaprabhu) elämästä ja opetuksista. Tämä filosofi, pyhimys, henkinen mestari, mystikko ja Jumalan inkarnaatio aloitti suurenmoisen yhteiskunnallisen ja uskonnollisen liikkeen 1500-luvun Intiassa. Hänen opetuksensa, jotka ovat ylevimpiä filosofisia ja teologisia totuuksia, ovat vaikuttaneet syvällisiin ajattelijoihin nykypäiväämme asti.

Kirjan on laatinut Krishnadasa Kaviraja Goswami ja se sisältää A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupadan valaisevat kommentaarit. Hän on laajan Veda-kirjallisuuden tunnustetuin kääntäjä. Sri Caitanya Mahaprabhun oppilasketjun jäsenenä Srila Prabhupada omaksui täydellisesti tämän lähetystehtävän: Jumalan rakastamisen jakamisen kaikkialle uskontoon, rotuun tai sukupuoleen katsomatta.

Sri Caitanya Caritamritan kahdeksan osaa

Sri Caitanya Caritamrita – Adi lila 1. osa
Sri Caitanya Caritamrita – Adi lila 2. osa
Sri Caitanya Caritamrita – Madhya-lila 1. osa
Sri Caitanya Caritamrita – Madhya-lila 2. osa
Sri Caitanya Caritamrita – Madhya-lila 3. osa
Sri Caitanya Caritamrita – Madhya-lila 4. osa
Sri Caitanya Caritamrita – Antya-lila 1. osa
Sri Caitanya Caritamrita – Antya-lila 2. osa