Uusi Gaura-lila laulukirja tulossa!

LAULUVIHKO SAAPUU PAINOSTA MAALISKUUN ALKUPUOLELLA!

Gaura-lila laulukirja on pullollaan antaumuksellisia Kṛṣṇa-tietoisia lauluja, jotka on kirjoitettu erityisesti Gaurāṅga Mahāprabhusta ja Hänen seuralaisistaan.

Yhteensä 25 suosituinta bhajania suomennoksineen sisältävä lauluvihko on omiaan syventämään bhaktijoogien oivallusta Gaurāṅga Mahāprabhusta sekä Hänen omalla esimerkillään opettaman antaumuksellisen palvelun harjoittamisesta ja sen hurmiollisesta asenteesta.
Gaurāṅga Mahāprabhu (Srī Kṛṣṇa Caitanya) ilmestyi Länsi-Bengalissa 1486 – 1533. Hän oli esimerkillinen Kṛṣṇa-bhakta, joka julisti Jumalan pyhien nimien laulamisen olevan tehokkain tapa itseoivallukseen. Veda-kirjoissa paljastetaan Gaurāṅga Mahāprabhu Kṛṣṇan ja Rādhān yhdistyneeksi avatāraksi. Kṛṣṇa ilmestyy aina yhdessä seuralaistensa kanssa, ja samoin Gaurāṅgan läheisyydessä olivat hänen lukuiset ikuiset seuralaisensa, joista myös kuulemme näissä lauluissa.
Laulukirjan bhajanit ovat kokonaisuudessaan tulossa myös kuunneltavaksi Gopalalaakson YouTubekanavalle: Gaura-lila laulukirja – soittolista.