Bhagavad Gita, As It Is

7,80 

5000 vuotta sitten Intiassa, Kuruksetran sodan kynnyksellä, Arjuna tiedusteli ystävältään Krishnalta elämän tarkoituksesta. Tuo keskustelu ikuistettiin Bhagavad-gitaksi, jota myös kutsutaan Veda-tiedon helmeksi ja pidetään kaikkien vedojen opetusten kermana.

Tämä englanninkielinen alkuperäispainoksen (1972) pehmeäkantinen taskumalli Bhagavad Gitasta sisältää yhteensä 49 upeaa maalausta kirjan eri aiheista.

Saatavilla myös 10 kirjan paketti tarjoushintaan.

16 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Bhagavad-gita tuo idän ikivanhan viisauden helposti ymmärrettävässä muodossa askel askeleelta lähemmäksi. Se sisältää alkuperäiset runolliset sanskritinkieliset säkeet translitterointeineen ja käännöksineen, sekä merkitykset, joissa Srila Prabhupada on laatinut kommentaarit yhdessä vaishnava-acaryoiden kanssa valottamaan tapahtumien kulkua ja syvempää luonnetta. Bhagavad-gita on erityinen – muut pyhät tekstit kertovat Jumalasta, mutta Bhagavad-gitassa Jumala itse kertoo itsestään ja luomastaan maailmankaikkeudesta ja sen ominaisuuksista. Lukija voi oppia ymmärtämään itseään, Jumalaa ja luontoa ja aineen ja hengen eroavaisuuksia. Bhagavad-gita kuvailee mm. joogan eri teitä, ihmisluonnetta, aineen eri olemuspuolia, ikuista sielua ja mielen psykologiaa.